Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Promotivni letovi za Europu po 89 eura

Autor: Martina Pauček Šljivak   |    Datum: 07.12.2010   |    Vrijeme: 12:33   |    Kategorija: Novosti
Karte po cijeni od 89 eura mogu se kupiti od petka 10. do nedjelje 12. prosinca, a mogu se iskoristiti za putovanja od 10. siječnja do 10 travnja 2011

Kako je prosinac mjesec darivanja, tako je i hrvatska zrakoplovna kompanija Croatia Airlines odlučila darivati, odnosno nagraditi svoje putnike povoljnim cijenama letova.

Putnicima su na raspolaganju povratne zrakoplovne karte za letove  iz Hrvatske u Europu po cijeni od 89 eura, no važno je napomenuti da cijena vrijedi isključivo za karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke, a uključuje i pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).
Povratne zrakoplovne karte po cijeni od 89 eura mogu se kupiti za letove iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra u europska odredišta Croatia Airlinesa - Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Podgoricu, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich. Karte će biti dostupne i za letove iz navedenih europskih gradova u Hrvatsku.

Jednostavna rezervacija i kupnja karata može se obaviti na www.croatiaairlines.com, a putnici se pritom mogu koristiti uslugom web check in, koja osim registracije za let, omogućuje i ispisivanje ukrcajne propusnice (boarding pass) te odabir sjedala u zrakoplovu. Osim toga, cijena od 89 eura uključuje besplatan prijevoz 20 kilograma prtljage, hranu i piće u zrakoplovu, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje. S obzirom na to da su putnici Croatia Airlinesa istodobno i putnici Star Alliancea, najvećega zrakoplovnog saveza na svijetu, mogu se koristiti i mnogim drugim pogodnostima iz globalnog proizvoda ove udruge. Više informacija o promotivnim cijenama karata i uvjetima putovanja mogu se pronaći na www.croatiaairlines.com ili dobiti na telefonu kontakt centra +385 1 6676 555.