Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Nagrađeni hrvatski kampovi

Autor: Turizam Info   |    Datum: 26.09.2011   |    Vrijeme: 13:27   |    Kategorija: Događaji
Slovenski kampisti birali najbolje hrvatske kampove, koji su bili podijeljeni u sedam kategorija prema regijama Istra, Kvarner te Dalmacija.

U četvrtak, 22.09. prvog dana sajma “Festival kamping & karavaning” u Ljubljani, dodijeljena su priznanja za hrvatske i slovenske najbolje kampove u 2011. godini, prema izboru slovenskih kampista. Glasovanje je trajalo od 1.07. do 10.09., gdje su slovenski kampisti birali između 269 hrvatskih i slovenskih kandidata u 9 kategorija.

Hrvatski kampovi podijeljeni su u 7 kategorija: naturistički i mješoviti kampovi iz čitave Hrvatske (1 kategorija) te mali i veliki kampovi iz Istre, Kvarnera  i Dalmacije (ukupno 6 kategorija). U kategoriji velikih kampova dobitnici su: kamp Strateško u Novalji, kamp Šimuni na otoku Pagu, kamp Solaris u Šibeniku, kamp Čikat u Malom Lošinju, kamp Ježevac na Krku, kamp Njivice na Krku, kamp Zelena laguna iz Poreča, kamp Stella Maris iz Umaga, kamp Lanterna iz Tara. U kategoriji malih kampova dobitnici su: kamp Biograd iz Biograda na moru, kamp Filip iz Svetog Filipa i Jakova, kamp Aloa iz Bola na Braču, kamp Lopari iz Nerezina, kamp Bor na Krku, kamp Zidine iz Lopara na Rabu, kamp Ulika u Rovinju, Kranjski kamp u Premanturi  te kamp Materada u Poreču.

U kategoriji naturističkih i mješovitih kampova, prvo mjesto osvojio je kamp Straško na otoku Pagu, drugo mjesto pripalo je kampu Kanegra iz Umaga, a na trećem mjestu je kamp Koversada iz Vrsara.