Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Jednodnevna skijanja

Autor: Turizam Info   |    Datum: 02.02.2012   |    Vrijeme: 09:30   |    Kategorija: Novosti
Stigla nam je prava zima sa snijegom! Htjeli bi na skijanje, a ne da Vam se voziti? Istražili smo ponudu organiziranih jednodnevnih i vikend skijanja.

Nakon napornoga radnoga tjedna želite se opustiti i uživati u snježnim radostima. Za sve one koji nakon cijeloga tjedna nisu raspoloženi sami voziti na dalje destinacije, istražili smo tko organizira jednodnevna i k tome povoljna putovanja na destinacije koje će zasigurno zadovoljiti potrebu za uživanjem na snijegu.

U moru ponuda, povoljnom nam se učinila ponuda ski kluba Silver iz Rijeke koji posluje još od 1995. godine. Silver tako svake subote organizira putovanje na jedno od skijališta, pretežno u Austriji, te u destinacije Nassfeld, Katschberg, Turracher koji se nalazi 20 kilometara od Bad Kleinkirchheima. U sklopu je organizirana i škola skijanja za početnike i napredne. Putuje se s jednim do dva kombija koji mogu primiti do 15 ljudi, što je odlično za veća društva, pri čemu cijena jednodnevnog skijanja iznosi 50 eura, a uključuje prijevoz i ski pass. Za sve koji putuju a tek počinju skijati, u cijenu je uključena i škola skijanja, koja inače iznosi 25 eura za dva sata.

I za kraj još jedna dobra informacija. Za zatvaranje sezone isplanirano je trodnevno putovanje u Nassfeld od 06.-09.04. sa smještajem u Kaprunu/Zell Am See u Austriji, dok će se skijati na obližnjim glečerima. Cijena za 4 dana i 3 noći iznosi 320 eura za odrasle, za mlade 240 eura te za djecu 190 eura. U cijenu je uključen i trodnevni ski pass, a prijavite se treba do kraja veljače.

Prijaviti se možete na mobitel 091/ 512 72 51 ili na e-mail: neven.soldatic@gmail.com