fbpx
Turizam info

Novi broj – jesen 2020

Novi jesenski broj donosi veliki osvrt na turističku sezonu – od pregleda rezultata, preko razgovora s turističkim djelatnicima, koji su tu sezonu odradili. Tu je i veliki tekst o Decanterovom ocjenjivanju vina i medaljama koje su za svoja vina dobili hrvatski vinari, pregled opreme za restorane i hotele, uz nezaobilazne teme iz gastronomije, kao i niz onih malih stvari i informacija koje će vam dobro doći u svakodnevnom poslovanju, ali i pripremi sezone 2021.

NARUČI ČASOPIS

Novi hoteli – pogledajte kako izgledaju novi turistički objekti otvoreni za sezonu: Camping Bunja na otoku Braču, Glamping Village Terme Tuhelj, Valamar Parentino Hotel, Lavanda Sunny Hotel by Valamar, Heritage Hotel Fermai, Maslina Resort, Blu Kotor Bay
 
Decanterovo ocjenjivanje vina – što se krije iza jednoga od najvažnijih i najrelevatnijih ocjenjivanja na svijetu, kako su ocjenjena hrvatska vina ove godine, uz detaljan popis vina, vinara i nagrada
 
Najave – Međunarodni festival vina i kulinarstva u Zagrebu, Merano Wine Festival, Orange Wine Festival u Izoli
 
Bijeli tartuf – priča o namirnici koja ima sve: savršen, pomalo nedefiniran okus koji golica gurmanska nepca već stoljećima, zanimljivu povijest, a ljubav prema bijelom tartufu zajednička je svim chefovima svijeta
 
Opremanje – izdvajamo popularne modele stolica za ugostiteljske objekte, donosimo pregled aktualne ponude čaša za vino kod hrvatskih dobavljača i veliki pregled alata i opreme za čišćenje i održavanje. Ukoliko razmišljate o investiciji u vlastitu praonicu rublja, odabrali smo i nekoliko modela perilica i sušilica optimalnih za upotrebu u turističkim objektima
 
Lopud 1483 – Projekt je to europske aristokratkinje Francesce Thyssen-Bornemisza, koja je obnovu i prenamjenu ruševnog franjevačkog samostana u turističku rezidenciju radila gotovo 20 godina, gdje se pazilo na svaki detalj. Danas je to kuća za odmor koja spaja povijest samostana s potrebama modernog gosta, koji ovdje može uživati u najvišoj razini luksuza
 
Sezona 2020 – svi se pitamo kako je prošla sezona. Osim što donosimo podatke turističkih zajednica koji pokazuju koliko smo ostvarili u odnosu na proteklu godinu, porazgovarali smo i s brojnim turističkim djelatnicima o tome kako je zaista bilo na terenu. Što se ove godine promijenilo, što možemo naučiti iz ovih brojki, kako smo se prilagodili i što zapravo možemo primjeniti u budućem poslovanju?
 

…i još puno toga u novom broju časopisa Turizam info!

NARUČI ČASOPIS


Časopis možete pronaći i na prodajnim mjestima