fbpx
Turizam info

Novi broj – zima 2020

Novi broj donosi veliki pregled rezervacijskih i prodajnih kanala za vile i kuće za odmor. U velikom intervju Stevo Karapandža govori o svojoj karijeri, životnom putu, poslu kuhara i svemu onome što bi takva osoba trebala biti. Donosimo i pregled hotelskih investicija koje će biti završene za sezonu 2021., priču o vinskim etiketama i maceriranim vinima, pregled opreme za kvalitetniju pripremu sezone te nekoliko novih, inspirativnih projekata

*AKCIJA Pokrenite dvogodišnju pretplatu do 7. ožujka, i na poklon dobivate jedan dodatni broj časopisa GRATIS!
 
NARUČI ČASOPIS

Prodaja i rezervacija vila i kuća za odmor – tema broja posvećena je prodajnim i rezervacijskim kanalima. Kroz razgovor s vlasnicima koji uspješno prodaju i plasiraju svoje objekte kroz različite kanale, donosimo prednosti pojedinih kanala, izdvojili smo specijalizirane kanale za pojedina tržišta, nove opcije koje se otvaraju, kao i uspješnost aktivnosti na društvenim mrežama
 
Stevo Karapandža– veliki intervju jednoga od naših najvećih kuhara. Nakon školovanja u Opatiji, radio je u najboljim zagrebačkim hotelima, proputovao je svijet i bio prvi televizijski chef. Uspješan je i kao manager i poduzetnik, ugostitelj koji je 18 godina vodio vlastiti restoran u Švicarskoj. Legenda kulinarstva u sebi iskreno i otvroeni nosi sve ono što je stara škola, klasika i osnova kuharskog zanata
 
Macerirana vina su najviši stupanj proizvodnje vina u skladu s prirodom. U posljednjih desetak godina prošla su gotovo malu revoluciju što se tiče njihova razumijevanja, reputacije, ali i ponude u restoranima. U razgovoru s vinarima koji ih proizvode, donosimo sve ono što stoji iza ove iskrene filozofije, a za one koji se u svojim restoranima žele i više posvetiti orange vinima, sommelier Klaudio Jurčić je degustirao i opisao 10 vina hrvatskih i 5 vina talijansko-slovenskih proizvođača
 
Hoteli koji će biti otvoreni za sezonu – usprkos trenutnom zastoju, završavaju se hotelski projekti, najvećim dijelom na Jadranu, od kojih će se dio otvoriti već na proljeće. Donosimo pregled hotela i investicija, s kapacitetima i sadržajima
 
Koje boje koristiti za interijere u 2021. – ako razmišljete o preuređenju ili samo održavanju objekata, donosimo pregled kombinacija boja kojima ćete naglasiti osjećaj ugode, topline i sigurnosti u vašem turističkom objektu, što je najvažniji trend u uređenju interijera u godini pred nama
 
Inspiracija iz svijeta – hotel Apfelhotel Tregglerhof dobio je nagradu za najbolji hotelski dizajna, a u Južnoj Africi očekuje se otvaranje prvog hotela koji je smješten u nekadašnjem vlaku. Arctic Bath je plutajući hotel i wellness otvoren početkom ove godine na sjeveru Švedske, akombinira avangardnu arhitekturu s tradicionalnim načinom brige o tijelu i zdravlju, uz smještaj u luksuznim drvenim kolibama i visok nivo gastronomije
 
Odijelo čini čovjeka, a etiketa vino – etiketa ne daje samo one nužne i potrebne informacija o vinu, već oslikava filozofiju i karakter vinara koji iza njega stoji. I hrvatski vinari posljednjih godina odlaze korak dalje u dizajnu i predstavljaju ono što je u boci na osebujan i drukčiji način
 
Opremanje – za one koji ipak razmišljaju o investicijama donosimo pregled aktualnih modela friteza, veliki izlog hidromasažnih bazena, te pregled ponude dezinfekcijskih sredstava
 
Poseban prilog – katalog sajma HoReCa Adria – Za sve vas koji ste ove godine propustili sajam HoReCa Adria donosimo pregled izlagača koji su nastupili na sajmu, u nadi da će vam biti koristan u pripremi nove sezone za koju se svi zajedno nadamo da će biti bolja i pozitivnija?
 

…i još puno toga u novom broju časopisa Turizam info!


Pokrenite dvogodišnju pretplatu do 7. ožujka, i na poklon dobivate jedan dodatni broj časopisa GRATIS!

NARUČI ČASOPIS


RIJEČ UREDNIKA


Časopis možete pronaći i na prodajnim mjestima