fbpx
Turizam info

Novi, jesenski broj časopisa za poduzetnike u turizmu i one koji to žele postati

U periodu nakon sezone novi broj časopisa Turizam info donosi teme za odmor i razonodu, ali i nove ideje za one koji već razmišljaju o pripremi nove turističke sezone. Veliki prilog o fitness trendovima namijenjen je svima koji namjeravaju investirati u ovu ponudu, u razgovoru s Josipom Cvelić Bonifačić dotaknuli smo se teme kampinga, a tu su i novi hoteli, stručne udruge, najave događanja, kao i teme vezane uz opremanje objekata.

POKRENI PRETPLATU


Velika tema broja: Fitness trendovi u turističkim objektima

Razmišljate o investiciji u fitness ponudu u vašem objektu, ali ne znate odakle krenuti? U velikom prilogu potražite iskustva sedam turističkih objekata: od vila i kuća za odmor do velikih hotelskih sustava. Tu su i konkretni savjeti stručnjaka koji su stavili naglasak na sve o čemu trebate voditi računa prije, tijekom i nakon investicije.


Gastronomija: Palenta

Palenta je hrana za dušu, tradicija. Istražili smo kako je došla do Europe i naših krajeva, zašto je toliko popularna u Italiji i kako se udomaćila u hrvatskoj gastronomiji. Chef Vinko Frlan iz restorana Stancija Kovačići za inspriaciju je pripremio nekoliko varijanti palente u restoranu: od predjela do deserta.


Razgovor: Josipa Cvelić Bonifačić

Dobitnica ADAC nagrade za životno djelo prisjetila se početaka svoje karijere i razvoja kampova u Hrvatskoj. Za sve one koji razmišljaju o razvoju svojih kampova ili planiraju investirati u ovu ponudu, gospođa Josipa je dala i puno konkretnih savjeta o svim najvažnijim aspektima koje treba uzeti u obzir.


Opremanje

Ovaj broj donosi velik pregled madraca za različite vrste turističkih objekata s njihovim osnovnim karakteristikama i cijenama, a tu je i pregled aktualnih modela peći za pizzu.


Novi hoteli

Ova je turistička godina obilježena završetkom velikih hotelskih investicija koje su donijele novo preslagivanje i rast kapaciteta u segmentu visoke kategorije. Pogledajte kako izgleda osam novih i obnovljenih objekata od Istre do Cavtata.

… sve to, kao i puno drugih tema i priloga potražite u jesenskom broju časopisa Turizam info!

POKRENI PRETPLATU


Par isječaka iz novog broja pogledajte u galeriji.


Časopis možete pronaći i na prodajnim mjestima Tisak medie.