Velika tema broja: Fitness trendovi u turističkim objektima
Razmišljate o investiciji u fitness ponudu u vašem objektu, ali ne znate odakle krenuti? U velikom prilogu potražite iskustva sedam turističkih objekata: od vila i kuća za odmor do velikih hotelskih sustava. Tu su i konkretni savjeti stručnjaka koji su stavili naglasak na sve o čemu trebate voditi računa prije, tijekom i nakon investicije.
Gastronomija: Palenta
Palenta je hrana za dušu, tradicija. Istražili smo kako je došla do Europe i naših krajeva, zašto je toliko popularna u Italiji i kako se udomaćila u hrvatskoj gastronomiji. Chef Vinko Frlan iz restorana Stancija Kovačići za inspriaciju je pripremio nekoliko varijanti palente u restoranu: od predjela do deserta.
Razgovor: Josipa Cvelić Bonifačić
Dobitnica ADAC nagrade za životno djelo prisjetila se početaka svoje karijere i razvoja kampova u Hrvatskoj. Za sve one koji razmišljaju o razvoju svojih kampova ili planiraju investirati u ovu ponudu, gospođa Josipa je dala i puno konkretnih savjeta o svim najvažnijim aspektima koje treba uzeti u obzir.
Opremanje
Ovaj broj donosi velik pregled madraca za različite vrste turističkih objekata s njihovim osnovnim karakteristikama i cijenama, a tu je i pregled aktualnih modela peći za pizzu.
Novi hoteli
Ova je turistička godina obilježena završetkom velikih hotelskih investicija koje su donijele novo preslagivanje i rast kapaciteta u segmentu visoke kategorije. Pogledajte kako izgleda osam novih i obnovljenih objekata od Istre do Cavtata.
… sve to, kao i puno drugih tema i priloga potražite u jesenskom broju časopisa Turizam info!
Par isječaka iz novog broja pogledajte u galeriji.
Časopis možete pronaći i na prodajnim mjestima Tisak medie.