fbpx
Turizam info

Novi, zimski broj časopisa za poduzetnike u turizmu i one koji to žele postati

Novi broj časopisa Turizam info na više od 140 stranica donosi nešto novo o našim najvažnijim emitivnim tržištima, drukčiji pogled na poznate namirnice, malo više o vinu, ljudske priče i još puno toga što će vas i opustiti i pokrenuti za pripremu nove turističke sezone

POKRENI PRETPLATU


Nijemci vjeruju agencijama

Ako vjerujete da je danas jedini put do gosta isključivo internet – varate se! Njemačko tržište je još uvijek u velikoj mjeri tradicionalno.

Prosječan njemački gost još uvijek najviše vjeruje svom agentu, pa pročitajte zašto je to tako, kako agencije funkcioniraju i zašto biste i vi, ako želite više gostiju s njemačkog tržišta, možda trebali razmisliti i o prodaji putem klasičnih agencija.


Trendovi i boje za 2022.

Opremate, gradite, adaptirate ili planirate samo malo obnoviti objekt za sezonu? I ove godine dizajneri su predložili boje, materijale i smjer koji je “in” za uređenje interijera turističkih objekata u 2022.


Kompletan pregled edukacija za turizam i ugostiteljstvo

Planirate se sami dodatno educirati ili planirate uložiti u edukacije vaših djelatnika? Pripremili smo kompletan pregled edukacija od siječnja do ožujka: od onih za turističke vodiče, barmene, ugostitelje i hotelijere, pa sve do sommelierskih i slatičarskih tečajeva.


Hobotnica – kraljica glavonožaca

Hobotnica je jedan od najzanimljivijih stanovnika podmorja, prepreden lovac iznimne inteligencije i jedna od najstarijih životinja koje i danas žive na zemlji. O tome kako s pripremom jela od hobotnice otići korak dalje, porazgovarali smo s chefom Robertom Benziom.


TEMA BROJA: Kutjevo – regija iskrenih vina

U predstavljanje hrvatskih vinskih regija krenuli smo od naše najstarije regije: Kutjeva. U velikom prilogu na 16 stranica pronaći ćete kutjevačku povijest i sadašnjost. Kroz osobne priče, poneki osvrt i filozofiju proizvodnje vina predstavili smo nekolicinu vinara, sve to kako bismo pokazali razlike i sličnosti ove pomalo samozatajne regije, čija vina govore kako zaista zaslužuju da budu zastupljena na vinskim kartama restorana i hotela. Četverostruki sommelierski prvak Hrvatske Klaudio Jurčić za  Turizam info je na slijepo kušao preko 40 uzoraka kutjevačkih vina i odabrao njih 29 kao preporuku.

Sve ovo i još puno toga pronađite na 140 stranica zimskog broja časopisa Turizam info!

POKRENI PRETPLATU


Par isječaka iz novog broja pogledajte u galeriji.


Časopis možete pronaći i na prodajnim mjestima