fbpx
Turizam info

Uskoro započinje 8. Nacionalni DMK Forum

Forum posvećen premium turističkoj ponudi u Republici Hrvatskoj održat će se 8. prosinca 2023. u Zagrebu.

Ovogodišnje izdanje DMK foruma, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), posvećeno je premium turističkoj ponudi u Republici Hrvatskoj. Sudionicima će biti prezentirani primjeri dobre prakse iz područja destinacijskog menadžmenta i poslovanja domaćih i inozemnih destinacijskih menadžment kompanija. 

Forum će okupiti velik broj predstavnika destinacijskih menadžment kompanija, turističkih zajednica i relevantnih dionika turističke industrije koji će imati priliku za razmjenu ideja i znanja, a čemu će svakako doprinijeti i panel rasprava Premium ponuda adut razvoja održivog turizma Republike Hrvatske, koja će okupiti zanimljive sugovornike iz privatnog i javnog sektora. 

Sudionicima će se uvodno obratiti Monika Udovičić, ravnateljica Uprave za sustav turističkih zajednica, kategorizaciju i pravne poslove pri Ministarstvu turizma i sporta, Kristjan Staničić, direktor HTZ-a te Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e. 

Zbog velikog interesa, 8. Nacionalni DMK Forum moći će se pratiti i putem web platforme. Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje najkasnije do 6. prosinca 2023. godine.