fbpx
Turizam info

U prosincu se održava opatijski Festival čokolade

Od 3. do 5. prosinca u Opatiji se održava Festival čokolade sa zanimljivim programom, koji osim sajma čokolade obuhvaća i posebnu ponudu u opatijskim hotelima i ugostiteljskim objektima

Opatijski Festival čokolade je najdugovječnija manfestacija ove vrste, a kako navode organizatori iz opatijske turističke zajednice prigodni sajam pod imenom Čokoladna čarolija održati će se u hotelu Kvarner i tijekom tri dana ugostiti dvadesteak domaćih i inozemnih proozvođača. Posjetitelji će ovdje u ponudi pronaći unikatne slastice, od kojih se mnoge osim na Festivalu čokolade, mogu kupiti samo u specijaliziranim trgovinama.

Hedonistički užitak u božanstvenim okusima upotpunit će prigodni program u opatijskoj tvornici čokolade Milenij Choco, kao i posebno osmišljeni čokoladni deserti u brojnim hotelskim i ugostiteljskim objektima. U subotu 4. prosinca organizirana je i aktivna choco šetnja koja uključuje nordijsko hodanje, a za one koji žele i dodatno iskustvo, opatijski hoteli i wellness centri će nuditi tretmane na bazi čokolade.

Više informacija na www.visitOpatija.com