Turizam info

Festival hotelskih operacija

HOW Festival jedina je konferencija na temu hotelskih operacija u Europi, a treća po redu održava se od 16. do 18. listopada u Valamar Collection Isabella Island Resortu u Poreču

Cilj Festivala je predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika.

I ove godine Festival dovodi međunarodne paneliste globalnih hotelskih lanaca koji će sa sudionicima diskutirati o trendovima u hotelskim operacijama. Teme programa su kroz anketno istraživanje izabrali sami hotelijeri, a segmentirane su na panel diskusije i predavanja.

U drugom dijelu Festivala održavaju se po dvije radionice paralelno koje su podijeljene na hotelske odjele: hrana i piće, ljudski resursi, prodaja i marketing, tehnički odjel i domaćinstvo.

U prve dvije godine HOW Festival je okupio preko tisuću sudionika, u najvećem broju direktore hotela, voditelje operacija i hotelskih odjela. Sudionike uz odlične panel diskusije te radionice i ove godine očekuje team building i veliki party. howfestival.com