Turizam info

Kongres Chefs’ stage

Vodeći hrvatski chefovi i gostovanja inozemnih kulinarskih zvijezda obilježit će najnovije izdanje kongresa koji se 16. i 17. 03. održava u Šibeniku. Chefs’ stage povezuje gastronomiju i njezine sudionike na prijateljskoj, kolegijalnoj osnovi s ciljem da jedni uče od drugih u svrhu poticanja kvalitete i kreativnosti.

Sudionicima će biti na raspolaganju i brojne radionice u obliku Masterclassova na atraktivnim lokacijama. Sve se održava pod budnim okom Rudolfa Štefana, chefa i vlasnika restorana Pelegrini, ujedno i inicijatora kongresa koji povezuje dobavljače, proizvođače i chefove te naglašava zadovoljstvo bavljenja gastronomijom.

Na kongresu će biti proglašeni i dobitnici natječaja Budi Foodie. Riječ je o specijalističkom usavršavanju na nekim od prestižnih svjetskih kulinarskih institucija za mlade od 16 do 26 godina koji se prijave na natječaj otvoren do veljače.