Turizam info

Marketing i oglašavanje u turizmu: MeetUp Zagreb

4. online izdanje Marketing Meet up-a održati će se ovaj četvrtak, 28.5. u 19:00, a okupiti će stručnjake iz turizma. Cilj panela je dati odgovore na pitanja o predviđanjima za sezonu, a najviše odgovoriti na glavne nedoumice mnogih hotelijera, ugostitelja i iznajmljivača – kako (ispravno) komunicirati i oglašavati se ove sezone 

Neke od tema će biti: 

  • Kako je izgledala komunikacija i oglašavanje za vrijeme korone? 
  • Na što se sada fokusirati, što komunicirati i prodavati? 
  • Koje kanale koristiti? 
  • Koja su tržišta u fokusu? 
  • Predviđanja za turističku 2020. 

Gosti panela su Ema Škrabar (ORVAS Yachting), Dalibor Drakulić (Integral Zagreb), Petar Krvarić (Importanne Resort) te Adriano Požarić (časopis Turizam info), a panel će moderirati Ilija Brajković iz zagrebačke Kontre. 

Marketing Meet Up se inače tradicionalno održava “uživo” u Zagrebu i okuplja marketinške profesionalce iz raznih područja, kao i sve zaljubljenike u offline i online marketing komunikaciju. Ovo je danas najveći meet up ove vrste u Hrvatskoj, a u četvrtak će biti njihovo ukupno 56. te 4. online izdanje. 

Kako se prijaviti? 

Prijave su obavezne. Upad na #MMZG je besplatan, ali potrebno je potvrditi dolazak putem linka > https://www.meetup.com/marketingcroatia/events/270764913/, kako bi organizatori mogli planirati točan broj sudionika i poslati daljnje informacije za login.

Pravila:

1. Događaj će se održati putem aplikacije Microsoft Teams (preuzimanje: https://teams.microsoft.com/downloads). Aplikacija podržava do 250 sudionika, a zainteresirani koji propuste panel, moći će ga pogledati naknadno. 

2. Link za sastanak: https://bit.ly/3g5KsHe

3. Na dan meet up-a, u 18:55, kliknite na gornji link i slijedite upute za prijavu 

Rasprava traje od 19:00 do 20:00 sati, nakon čega slijedi otvorena rasprava i pitanja publike te online networking u neslužbenom obliku. Za vrijeme panela potrebno je isključiti kameru i mikrofon, a pitanja će se moći postavljati od putem chata. 

Više informacija je dostupno putem stranice eventa https://www.meetup.com/marketingcroatia/events/270764913/ ili Facebooka https://www.facebook.com/marketingcroatia/