Turizam info

Najava Best stay 2019 dodjele nagrada

Nakon uspješne turističke sezone, vodeći regionalni hotelijeri i stručnjaci u turizmu okupit će se na Best Stay konferenciji u Opatiji, 13.-15. studenoga. Best Stay će i ovu godinu nagraditi najbolje i održati dodjelu nagrada na kraju prvog dana

Svi hoteli i dobavljači u turizmu koji se ističu svojom ponudom na tržištu imaju priliku dobiti prestižno priznanje struke za svoj rad i prijaviti se za sljedeće kategorije:

– Najbolji hotel

– Najbolji dobavljač u turizmu

Stručni žiri koji će odlučivati o pobjednicima u oboje kategorije čine vrhunski stručnjaci iz Austrije, Španjolske, Mađarske, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva i Belgije:

Christian Renz, viši potpredsjednik za prodaju i prihode, ROCCO FORTE HOTELS

Susanne Kraus Winkler, generalni direktor, LOISIUM WINE & SPA

Peter Knoll, generalni direktor, HILTON BUDAPEST

Cristina de Andrés, direktor iskustva gosta, BARCELO GROUP

Boris Braun, generalni direktor, HOTEL AM KONZERTHAUS VIENNA MGALLERY

Carine Suenens, direktor prodaje i marketinga, SOFITEL LUXURY HOTELS &RESORTS

Tatjana Juriševič, konzultant, PROJECT

BestStay - ziri

Kao događaj koji je usmjeren na povećanje kvalitete turističke ponude u regiji, kao i razvijanje luksuznog turizma, Best Stay ove godine nagrađuje najbolje, najinovativnije i najluksuznije u ovom dijelu Europe.

Za prijavu, posjetite web stranicu sa svim informacijama: https://beststayevent.com/awards/

Ne zaboravite da rani popust traje do 15. rujna. Registrirajte se na vrijeme s povoljnijom cijenom kotizacije i osigurajte svoje mjesto na Best Stay konferenciji.

Za sve dodatne informacije, posjetite službenu web stranicu događaja www.beststayevent.com, ili kontaktirajte organizatore na info@proper.com.hr, 051/580-731.