fbpx
Turizam info

Objavljen dio govornika HOW Festivala

Za manje od mjesec dana, točnije 11.-12.11. u Petrčanima pored Zadra održava se četvrto live izdanje HOW /Hotel Operations Weekend/ Festival, najveće regionalne konferencije za middle management hotelijerstva. 

Još prve godine konferencija se pozicionirala kao najveća regionalna konferencija za middle management hotelijerstva, a 2019. godine okupila je više od 600 sudionika; pretežito direktore hotela, voditelje hotelskih operacija i direktore hotelskih odjela.

Nakon skoro dvije godine bez live konferencija HOW Festival je jedinstvena prilika za hotelijere, ali i sudionike iz povezanih industrija da se ponovno okupe na istom mjestu. Kao i svih godina do sada cilj konferencije je prenošenje trendova u hotelskim operacijama i primjera dobre prakse te umrežavanje, a u fokusu ovogodišnjeg izdanja su budućnost hotelskih operacija, održivi razvoj te talent development.

Svoje sudjelovanje potvrdili su:

  • Katrin Melle, regionalna potpredsjednica za razvoj talenata, jednakost, raznolikost i uključenost, Hyatt
  • Yvone Tesch, direktorica kvalitete, razvoja zaposlenika i operativne izvrsnosti, Falkensteiner Hotels & Residences 
  • David Taylor, izvršni direktor i predsjednik uprave, Adriatic Luxury Hotels
  • Małgorzata Kalinowska-Klimek, potpredsjednica za operacija franšiza za Poljsku i Istočnu Europu, Accor koja će se pridružiti konferenciji u online intervjuu

Preliminarni program kao i više informacija o govornicima i konferenciji dostupno je na službenim stranicama Festivala. Prijave po povoljnijim cijenama za hotelijere traju do 31.10. te vas pozivamo da se prijavite u što većem broju.