fbpx
Turizam info

Otvorene prijave za Dane hrvatskog turizma u Rovinju

Za sve one koji planiraju sudjelovati na predstojećim Danima turizma, koji će se održati 9. i 10. studenoga u Rovinju, otvorene su online prijave. Svi će sudionici nakon uspješno odrađene registracije zaprimiti QR kod i podatke za prijavu u sustav u kojem će moći rezervirati smještaj po povoljnijim cijenama za vrijeme trajanja manifestacije.

Dani hrvatskog turizma predstavljaju središnje turističko događanje koje zajedno organiziraju Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora te na kojem se očekuje sudjelovanje više od 1000 sudionika iz sektora turizma, ugostiteljstva, medija i ostalih s turizmom povezanih sektora.

Kroz višednevni program manifestacije tradicionalno se obilježava turistička godina u Hrvatskoj te se putem stručnih predavanja, radionica, prezentacija i radnih sastanaka sažimaju turistička i gospodarska postignuća, komentiraju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma, a dio programa čini i svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada uz izravni televizijski prijenos.

Više informacija o Danima hrvatskog turizma dostupno je na njihovoj službenoj web stranici, a za online prijavu kliknite ovdje.