fbpx
Turizam info

Otvorene su prijave za izlaganje na sajmu Relax Adria

Sajam opremanja vila i kuća za odmor, hotela i kampova održava se od četvrtka 9., do subote 11. ožujka u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, a okupiti će preko 60 izlagača proizvoda i usluga namijenjenih za finalnu pripremu nove turističke sezone

U trenutku kada turistički sektor kreće s pripremama nove sezone, sajam Relax Adria je prilika za predstavljanje proizvoda i usluga cilljanom sektoru. Mjesto je na kojem ćete susresti kolege i prijatelje, ali prije svega kupce i poslovne partnere, kao i one koji će tek to tek postati, s ciljem da im pomognete pripremiti još jednu sezonu za koju se očekuje da će biti izvrsna.

Sajam će i ove godine imati više od 60 izlagača. Izlagački program je u cijelosti prilagođen vlasnicima vila, kuća za odmor, hotelijerima i kampovima, s boutique konceptom u kojem mogu pronaći apsolutno sve što im je potrebno za finalno opremanje i podizanje kvalitete ponude objekata. Izlagački program obuhvaća:

  • Namještaj i oprema za uređenje interijera i eksterijera
  • Hidromasažni bazeni, saune, wellness & SPA oprema
  • Hotelska kozmetika, sitni inventar i oprema za sobe
  • Agencije za prodaju i rezervaciju kuća za odmor, web stranice
  • Sportska, rekreacijska i fitness oprema za turističke objekte
  • Električna vozila i punionice, e-bicikle i oprema za e-turizam

Na linku možete vidjeti i cjenik izlaganja, opreme i uređenja, a možete ga i proslijediti svojim partnerima koji bi također mogli biti zainteresirani za izlaganje!

Više informacija o sajmu i dosadašnjim izlagačima dostupno je na relaxadria.com.