fbpx
Turizam info

Sajam HoReCa Adria u listopadu u Opatiji

Sajam HoReCa Adria održati će se ove godine u planiranom terminu, od 14. do 16. listopada u Opatiji, uz 70 izlagača koji će predstaviti opremu, uređaje i tehnologije za opremanje hotela, vila i kuća za odmor, apartmana i restorana. Biti će to prilika za susret turističkih djelatnika, dobavljača i partnera uživo. Svi zajedno time ćemo krenuti putem oporavka i povratka na staro, te na najbolji način započeti pripremu sezone 2022.

Nakon dvije izazovne sezone vjerujemo da su pred nama bolja vremena, te krećemo u pripremu novog izdanja sajma HoReCa Adria. Želja nam je i ovog puta spojiti turističke djelatnike s dobavljačima i partnerima iz Hrvatske i Europe, svjesni činjenica da je u turizmu i dalje kvaliteta imperativ broj jedan i da na tome svi zajedno moramo raditi.

Sajam HoReCa Adria će tijekom tri dana okupiti više od 70 dobavljača, proizvođača i distributera čija je ponuda usmjerena na turistički sektor, naše stare partnere ai i brojne nove izlagače, koji će predstaviti svoje postojeće i nove programe profesionalne opreme, uređaja, usluga, sitnog i potrošnog materijala i tehnologija.

Želja nam je da se svi zajedno okupimo u što većem broju, razmjenimo iskustva o proteklom periodu i dobro se pripremimo za nove izazove. Sve detalje o sajmu, izlagačkom programu i izlagačima komunicirati ćemo putem našeg newslettera s vijestima iz turizma i putem društvenih mreža.

U nastavku smo pripremili i informacije za izlagače koje možete preuzeti, a ako vam je potrebno više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

PREUZMI CJENIK IZLAGANJA