Turizam info

Sajam HoReCa Adria u Opatiji po planu

Sajam HoReCa Adria održati će se i ove izazovne turističke godine u planiranom terminu od 22. do 24. listopada u Opatiji, uz 70 izlagača koji će predstaviti opremu, uređaje i tehnologije za opremanje hotela, apartmana i restorana

Iako je ovo najizazovnija godina vjerojatno u povijesti svjetskog turizma, svi smo na jednak način suočeni s činjenicom da jedino na čemu možemo kontunuirano raditi kako bi što prije vratili u normalu – jest podizanje kvalitete turističke usluge i ponude.

S tim na pameti krećemo u novo izdanje sajma HoReCa Adria, koji će se održati po šesti put u Opatiji, i okupiti naše tradicionalne partnere i izlagače, no i brojne nove koji će predstaviti svoje postojeće i nove programe profesionalne opreme, uređaja, usluga, sitnog i potrošnog materijala i tehnologija.

Želja nam je da se svi zajedno okupimo u što većem broju i razmjenimo iskustva o trenutnoj situaciju, te da upravo sajam HoReCa Adria bude mjesto gdje ćemo uspostaviti temelje za siguran početaj povratka na stare rezultate u sezonu 2021. i gdje ćemi je početi kvalitetno i odgovorno pripremati.

U nastavku smo pripremili i informacije za izlagače koje možete preuzeti, a ako vam je potrebno više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

PREUZMI CJENIK IZLAGANJA