fbpx
Turizam info

Šotovento – Epic Rides Krk

Turistička zajednica Grada Krka predstavila je novi sadržaj za posezonu. Riječ je o Šotovento – Epic Rides Krk, dijelu serije organiziranih biciklističkih događanja okupljenih pod nazivom Epic Rides Hrvatska, kojima je zadaća popularizacija najatraktivnijih biciklističkih lokacija i staza u Hrvatskoj, a krčka se dionica održava ovu nedjelju 19.9.

Epic Rides biciklističke ture namijenjene su biciklistima i svima onima koji se tako osjećaju, neovisno o dobi, spolu, fizičkoj i tehničkoj sposobnosti. Prvim poglavljem serije Epic Rides Hrvatska obuhvaćena je Šotovento – Epic Rides Krk tura koja će sudionike željne rekreacije provesti zapadnim dijelom otoka Krka – Šotoventom. Staza vodi kroz niz malih krčkih mjesta, u kojima će se moći vidjeti brojni zanimljivi lokaliteti. Ukupna dužina staze je 48 kilometara (sa 700 m uspona) ili alternativno, 38 km (s 500 m uspona).

Organizacija ovog događanja povjerena je zagrebačkoj tvrtki Adria Bike Group – HD Navigatio d.o.o. Svi sudionici Šotovento – Epic Ride Krk ture dobit će GPS datoteku s kartom rute, osigurana je i sigurnosna pratnju, a na polovici rute bit će pauza za odmor.


Cijena za sudjelovanje u Šotovento – Epic Rides Krk vožnji iznosi 175,00 kn, karte su dostupne putem sustava Entrio.

Za više informacija > Adria Bike.hr.