fbpx
Turizam info

TURIZAM 365 – Održivost i nova budućnost

U petak 8.10. u Termama Tuhelj se održava konferencija o cjelogodišnjem turizmu, pod imenom TURIZAM 365. Konferencija će se odvijati paralelno uživo i online i donijeti aktualne analize, rasprave, prijedloge inicijative i planove za post COVID turizam, održivo poslovanje i novu budućnost turizma. 

Kao govornici najavljeni su ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac; direktor HTZ-a Kristjan Staničić; direktor Hrvatske udruge turizma Veljko Ostojić, Horst Klinkmann, stariji konzultant Mecklenburg i suosnivač BioCon Valley; Zdravko Počivalšek, Ministar za ekonomski razvoj i tehnologiju Republike Slovenije; Ivana Budin Arhanić, Potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviera; Siniša Topalović Globalni direktor turističkih savjetnika Horwath HTL; Leila Krešić-Jurić, Izvršni direktor Europskog Summita zdravstvenog turizma; Kristian Šustar, Direktor razvoja – CDO, Uniline Travel Company.

Program se sastoji iz dva dijela: u prvom dijelu Turizam i politika održat će se ministarski forum, dok će u drugom dijelu Turizam i business turistički stručnjaci raspravljati o turizmu, održat će se panel rasprave s temom održivosti i kreativnost, i turizma budućnosti. Više na turizam365.com