fbpx
Turizam info

U Opatiji se uskoro održava Adriatic Expo – prvi specijalizirani sajam nekretnina

Vodeće hrvatske agencije, developeri i investitori okupit će se u petak, 27. i subotu, 28. svibnja u Opatiji, na prvom specijaliziranom sajmu nekretnina Adriatic Expo, novom projektu u organizaciji časopisa Turizam info. Na sajmu će biti predstavljeno više od 1.000 nekretnina, 300 projekata te aktualne brownfield i greenfield investicije

S ciljem da postane platforma za povezivanje, umrežavanje, razmjenu informacija te osobni susret s potencijalnim kupcima, najavljeno je prvo izdanje specijaliziranog sajma za nekretnine Adriatic Expo, koji će se održati u petak, 27. i subotu, 28. svibnja u velikoj kongresnoj dvorani hotela Ambasador u Opatiji.

MJESTO ZA POVEZIVANJE I NOVE KONTAKTE
– Adriatic Expo je zamišljen kao jedinstveno mjesto gdje će posjetitelji imati priliku saznati sve ono što ih zanima kada se radi o investicijama u nekretnine. Tu je i osobni susret s agencijama koje ih mogu savjetovati oko kupnje ili prodaje nekretnine ili preuzeti vođenje tih poslova. Vodeći developeri predstaviti će nove nekretninske projekte poslovne, rezidencijalne ili turističke namjene koje razvijaju diljem Hrvatske, čime će posjetitelji dobiti uvid u potencijale za buduća ulaganja. Pridružiti će nam se i konzultantske tvrtke kao i one koje se bave upravljanjem i održavanjem nekretnina, pa vjerujemo da će prvo izdanje sajma Adriatic Expo generirati konkretne priliku za nove poslove, stvoriti jasnu sliku stanja i trendova na tržištu i biti kvalitetna podloga za buduće odluke o investicijama i širenju poslovanja, najavio je urednik časopisa Turizam info i organizator sajma Adriano Požarić.

Osim izložbenog dijela na kojem će se predstaviti 30-ak izlagača, sajam će imati i konferencijski dio koji organizira Hrvatska gospodarska komora, a koji će se održati u petak 27. svibnja s temom Real estate trendovi. Kroz tri aktivna panela obraditi će se teme ulaska u Eurozonu i značenje toga za tržište nekretnina u Hrvatskoj, predstaviti će se nekretnine i projekti u turizmu te će biti riječi o marketingu na tržištu nekretnina.

Sajam se u petak 27. svibnja održava od 10 do 18:30 sati, i subotu 28. svibnja od 10 do 16:30 sati.

Adriatic Expo je novi projekt tvrtke Info Lab Mediji, koja u svojem portfoliu ima nekoliko zanačajnih projekata – izdavač je časopisa Turizam info, te organizator sajmova HoReCa i Relax Adria, visoko profesionalnih B2B sajmova za sektor turizma i hotelijerstva.


Kupnja ulaznica za posjet sajmu Adriatic Expo u Opatiji moguća je virmanski putem ponude (pri čemu se za 3 ili više zaposlenika iz istog poduzeća ostvaruje 10% popusta) ili direktno online putem sustava Entrio.

VIRMANSKO PLAĆANJE

ONLINE PLAĆANJE