fbpx
Turizam info

Upisi u Aspirine studijske programe

Za one koji tek započinju svoju karijeru u turizmu i ugostiteljstvu, Visoka škola Aspira održava upise u svoje studijske programe. Prijemni postupa održati će se u Splitu 27.02., i u Zagrebu, 06.03.2021. Budući će studenti moći birati između tri studijska smjera – Hotelskog menadžmenta, Destinacijskog menadžmenta te Gastronomije. 

Ono što Aspiru razlikuje od velikog broja obrazovnih institucija je upravo naglasak na konkretna znanja, terensku nastavu i praksu. Tako će, primjerice, studenti Hotelskog menadžmenta imati priliku odrađivati praksu u najjačim hotelskim grupacijama poput Hiltona, Kempinskog ili Sheratona, a studenti Destinacijskog menadžmenta vještine stjecati u turističkim agencijama i turističkim zajednicama. 

U naglasku na praktični dio svakako se ističe studij Gastronomije koji se najvećim dijelom održava u Aspirinom modernom kuhinjskom praktikumu u kojem se često održavaju i gostujuće radionice istaknutih chefova iz Hrvatske i inozemstva. Radionice su tako do sada održali nositelji Michelinovih zvjezdica Vincenzo Guarino i Roberto Cerea te neki od naših poznatih chefova poput Hrvoja Zirojevića, Davida Skoka, Michaela Nossa, Ivana Pažanina i mnogih drugih.

Svi zainteresirani mogu se upoznati sa studijskim programima visoke škole Aspira na ONLINE otvorenom danu, u četvrtak 18.02.2021