fbpx
Turizam info

Uskoro nautički sajam Genova Boat Show

Od 16. do 21. rujna se održava najveći mediteranski sajam posvećen nautici, i ovo će biti njegovo 61. izdanje

Genova Boat Show je jedan od najvažnijih evenata ove vrste, gdje se može vidjeti sve ono što najbolji talijanski brendovi vezani za nautiku, more i brodove mogu ponuditi. Izlagački je prostor veličine 200 tisuća metara kvadratnih na moru i kopnu, te se ovdje okupljaju profesionalci i nautički entuzijasti iz cijeloga svijeta.

Sajam se i ove godine održava u novom multi – specijaliziranom formatu koji zapravo ujedinjava četiri različita no međusobno povezana i komplementarna sajma. Time se posjetiteljima i izlagačima osigurava kompletnija podloga za međusobno povezivanje i interakciju. To su Tech Trade s brdoskim kompenenatama i opremom, dio posvećen jedrenju, motornim brodovima te jahtama i superjahtama.

Organizacija i realizacija Genova Boat Showa potvrđuje kako se u Europi i svijetu sajmovi vraćaju kao najbolja podloga za poslovne susreta. Ulaz na sajam je dozvoljen uz predočenje valjane Covid putovnice, te je održavanje prilagođeno higijenskim mjerama i standardima usmjerenima na očuvanje zdravlja.