fbpx
Turizam info

VRM Days prva konferencija o najmu privatnog smještaja

U hotelu Ambasador u Opatiji se u utorak, 19. i srijedu, 20. rujna, održava prvo izdanje konferencije VRM Days namijenjenoj prvenstveno agencijama i profesionalcima koji se bave posredovanjem u najmu privatnog smještaja.

VRM Days će okupiti tvrtke i stručnjake iz Europe i svijeta, koji će kroz preko 30 događanja – od predavanja, panela do radionica pokazati trenutne trendove te educirati kako što bolje iskoristiti potencijale i pozicionirati proizvode na tržištu.

Na konferenciji će biti prisutne i tvrtke poput VRBO-a, Pricelabs, Beerent, Touchstay i mnogi drugi, pa je to prilika za sve sudionike da upoznaju njihove proizvode i uslige, te se upoznaju s njihovim stručnjacima, a tu će biti i brojni drugi booking portali, revenue management sustavi, channel manageri, digitalni vodiči, platforme za obradu podataka te consulting tvrtke.

Teme kojima se VRM Days bavi su praktične prirode s praktičnim rješenjima poput kako što bolje i učinkovitije pozicionirati smještaj, kako poboljšati “workflow” i biti korak ispred drugih, paneli o mogućim načinima produljenja sezone, kako nove tehnologije utječu na rad agencije i kako mogu pomoći, te mnoge druge teme.

Osim konferncijskog dijela, sudionicima su na raspolaganju i radionice, predavanjima, te sastanci jedan na jedan. Više informacija na wrmdays.com