fbpx
Turizam info
Izjava o povjerljivosti

Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti će Vam pružiti više informacija o podacima koje dobivamo putem naših internetskih stranica i internetskih stranica koje za nas izrađuju naši partneri, te kako ih dalje koristimo, održavamo i štitimo. Ova Izjava o povjerljivosti se odnosi na sve internet stranice poduzeća Info Lab Mediji d.o.o. (www.turizaminfo.hr, www.internetadria.com, www.horeca-adria.com, www.relaxadria.com), časopis Turizam Info, te sve iOS, Android i Windows aplikacije koje koristimo u realizaciji naših događaja, usluga i proizvoda.

U ovom tekstu, “mi”, “nas”, “naše”, “nama”, “naših”, “naši”, “nam”, “nas”, “našem”, “našoj”, “naša”, “naš”, “našom” se odnosi na poduzeće Info Lab Mediji d.o.o. sa sjedištem na adresi Klana 135, Klana, i uredom u Opatiji, A. Štangera 48, “Vi”, “Vas”, “Vaše”, “Vama”, “Vaših”, “Vam”, “Vaša”, “Vaši”, “Vašim”, “Vaše” se odnosi na krajnje korisnike naših usluga, proizvoda i internetskih stranica, dok se termin “servisi” odnosi na bilo koju od naših usluga, internetskih stranica, proizvoda, projekata ili događaja koje organiziramo, te na sav sadržaj internetskih stranica koji je pod našom kontrolom.

Upućujemo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima Izjave o povjerljivosti i načinima uporabe internetskih stranica.

Ukoliko se ne slažete s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Vas da ne pristupate i ne koristite naše servise.

Ovu Izjavu o povjerljivosti podataka možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku, objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na ovoj internetskoj stranici. Izmjene Izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici.

Kao naš krajnji korisnik, sami ste odgovorni i dužni periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavite li s uporabom naših Internetskih stranica nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva se da potvrđujete i prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo podatke koje nam dostavljate, a odnose se (i nisu ograničeni) na: ime, prezime, adresu, djelatnost, broj telefona, e-mail adresu. Podaci se prikupljaju prilikom online prijave za godišnju pretplatu na časopis Turizam info, online prijave za posjet sajmovima HoReCa Adria ili Relax Adria, te online prijave za sudjelovanje na bilo kojem eventu kojega organizira poduzeće Info Lab Mediji d.o.o.

Direktno ostavljanje osobnih podataka je u potpunosti Vaša odluka. Ukoliko odlučite ne pružiti obavezne informacije koje nam trebaju kako bismo Vam omogućili pristup ili dostavili naše servise, nažalost nećemo biti u mogućnosti pružiti traženu uslugu, bilo da se radi o godišnjoj pretplati na časopis Turizam info, posjetu sajmovima, sudjelovanju na eventima ili drugom.

Kada je riječ o plaćanju pojedinih servisa putem naših stranica, Vaši podaci o plaćanju (primjerice broj kreditne ili debitne kartice) nisu nam dostupni. Takvi podaci dostupni su samo našem partneru koji za nas odrađuje ovakvu vrstu prodaje, a koji je specijaliziran za on-line transakcije. Opće uvjete poslovanja našeg partnera i način zaštite podataka možete pronaći ovdje. Kod takvih transakcija, mi prikupljamo samo podatke koje su nam potrebni za dostavu željenog servisa.

Pod automatskom dostavom podataka podrazumijevamo podatke koje računalo odašilje putem “kolačića” (više informacija o kolačićima pronaći ćete u našim Općim uvjetima korištenja) ili IP adrese. Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, takve podatke uredno analiziramo, najčešće koristeći Google Analytics alat, pri čemu na poveznici http://www.google.com/analytics/features možete pronaći sve značajke ovog alata. Analiza tih podataka u potpunosti je u skladu s Google Analytics općim uvjetima poslovanja, kojima možete pristupiti ovdje. Ukoliko ne želite biti dijelom ovakvih analiza, možete se izuzeti putem poveznice https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Još jedan alat čije analize koristimo jest MailChimp, te su Vam njegove značajke dostupne na MailChimp stranicama. Također je važno napomenuti da i ovaj alat koristimo u skladu s njihovim općim uvjetima poslovanja, koji su Vam dostupni na poveznici http://mailchimp.com/legal/. Mogućnost odjave sa distribucijskih lista ovog alata biti će Vam pružena na elektronskoj poruci koju od nas dobijete, a koja je odaslana putem ovog alata.

Informacije koje na našoj internetskoj stranici ili nekom drugom servisu ostavite u javnim komentarima biti će dostupne javnosti, te se ograđujemo od eventualne zloupotrebe.

Čemu nam služe Vaši podaci?

Prvenstveno kako bismo Vam omogućili korištenje, sudjelovanje ili dostavu naših servisa. Vaše podatke također analiziramo kako bismo unaprijedili naše proizvode i usluge, te kako bismo prilagodili naše servise Vašim potrebama. Isto tako, kontakt-podaci potrebni su nam kako bismo Vas pravovremeno obavijestili o događajima, novitetima ili promjenama u ponudi naših servisa ili servisa naših partnera, a takve ćemo Vam obavijesti slati povremeno. Prilikom prijave na naše servise biti će Vam ponuđen odabir, gdje sami odlučujete želite li ili ne želite primati naše obavijesti kroz newslettere ili bilo kakav drugi način komunikacije. Ukoliko u trenutku prijave odaberete mogućnost dobivanja ovakvih obavijesti, a kasnije se predomislite, u svakom ćete se trenutku moći odjaviti s liste primatelja.

Zaštitu Vaših osobnih podataka uzimamo vrlo ozbiljno i poduzimamo razne mjere opreza kako bismo zaštitili Vaše podatke. Međutim, moramo Vas upozoriti kako niti jedan prijenos podataka putem Interneta nije 100% siguran, pa ne možemo odgovarati za posljedice eventualnih sigurnosnih propusta.

Vaše osobne podatke ne dijelimo s poslovnim partnerima. Jedinu iznimku ovome pravilu ćemo učiniti ukoliko pokažete interes za neki od proizvoda ili usluga naših poslovnih partnera, kada ćemo našem partneru proslijediti samo Vašu e-mail adresu, kako bi Vam naš partner bolje pomogao u definiranju Vaših potreba. Ukoliko ne želite primati obavijesti od naših partnera, u svakome trenutku ćete se moći odjaviti s liste primatelja.

Specifično za naše sajmove: našim partnerima-izlagačima na Sajmu bit će dostupne Vaše osobne informacije koje ste unijeli prilikom prijave za ulaz na sajam, samo ukoliko Vi dozvolite skeniranje Vaše sajamske akreditacije.

U slabo vjerojatnom slučaju da se tvrtka Info Lab Mediji d.o.o. udruži s drugom tvrtkom ili bude prodana drugom vlasniku, te ukoliko je dogovoreno da se u transakciji prenesu i baze podataka korisnika servisa, iste će kao nematerijalna imovina biti dostavljene novom vlasniku.

Vaši osobni podaci se čuvaju u sustavu koliko je god to potrebno, najmanje toliko dugo koliko ste korisnik naših servisa.

Naša služba za korisnike može Vas kontaktirati i u slučaju kada ste naveli da ne želite primati naše obavijesti: primjerice u slučajevima vezanim za pojašnjenja podataka unešenih prilikom online registracije, prijavu za pretplatu na časopis Turizam info ili je pak vezano za neki drugi segment naših servisa, a u svrhu kvalitetne brige o klijentu i ukoliko smatramo da bi Vam neki od naših servisa mogao biti koristan.

Osobe mlađe od 18 godina

Naši servisi nisu namijenjeni za korištenje osobama mlađim od 18 godina. Svjesno ne prikupljamo i ne zadržavamo informacije osoba mlađih od 18 godina, sadržaj naših stranica nije dizajniran da privuče takvu publiku, niti je njoj namijenjen. Ukoliko posjedujete informacije da je osoba mlađa od 18 godina ostavila osobne podatke na našoj stranici bez pristanka roditelja, molimo Vas da nas o tome čim prije obavijestite putem info@turizaminfo.hr

Kontakt

Ukoliko ne razumijete bilo koji dio izjave povjerljivosti, slobodno nas možete kontaktirati na e-mail info@turizaminfo.hr