fbpx
Turizam info

Aminess Hospitality Group nastavlja širenje u Crikvenici

Aminess Hospitality Group preuzima treće operativno poslovanje hotela izvan vlastitog vlasničkog portfelja u posljednja dva mjeseca.

Riječ je o trećem Aminessovom preuzimanju operativnog poslovanja hotela izvan vlastitog vlasničkog portfelja u posljednja dva mjeseca, a sva tri hotela nalaze se na crikveničko-vinodolskoj rivijeri.

Management kompanija Aminess Hospitality Group produžetak je poslovanja tvrtke Aminess Hotels & Resorts, a u protekla dva mjeseca djelovanja preuzela je operativno poslovanje Hotela Lišanj u Novom Vinodolskom i Hotela Mediteran u Crikvenici.

Sada u svoj portfelj dodaje još jedan kvarnerski hotel – riječ je o Boutique Hotel Bellevue kategorije četiri zvjezdice koji se nalazi u Crikvenici, a koji je ujedno vrlo bitan dodatak ukupnom Aminess portfelju hotela na sjevernoj jadranskoj obali.

Posebna gourmet ponuda

Boutique Hotel Bellevue je novoizgrađeni hotel u samom centru Crikvenice, prostire se na osam katova i raspolaže 41 sobom, unutarnjim bazenom, wellness centrom na najvišoj etaži, barom i restoranom obogaćen već provjerenim Half 8 konceptom. Nakon Paga i Novigrada, ovo će biti treća inačica Half 8 koncepta restorana, kojim se promovira mediteranska atmosfera i kuhinja, a gostima omogućuje uživanje u lokalnim obrocima na otvorenoj terasi na samoj obali.

Kao i kod svih hotela čije operativno poslovanje preuzima Aminess, poseban fokus bit će na gourmet ponudi budući da Aminess Hotels & Resorts već godinama surađuje s najboljim domaćim chefovima poput Davida Skoke, Melkiora Bašića, Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića. Ovi chefovi, osim osmišljavanja menija za Aminess hotele i restorane, vode i tečajeve za mlade kuhare i radnike zaposlene u tim objektima.