fbpx
Turizam info

Cjeloživotno obrazovanje: Menadžment kamping resorta

Početkom sljedeće godine na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji se provodi program cjeloživotnog obrazovanja za menadžere kamping resorta.

Cilj je stjecanje dodatnih specijalističkih znanja, a program je namijenjen svim osobama sa završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje nemaju ambiciju nastaviti formalno visokoškolsko obrazovanje, ali žele imati specijalizirano strukovno zvanje.

Posebno se  preporuča svima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu, primijeniti teorijska i praktična načela menadžmenta i organizacije uz poznavanje sustave organizacije kamping turizma na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Program daje konkretna znanja, pa će tako polaznici biti osposobljeni financijski pratiti poslovanje kamping resorta i pojedinih odjela, pravilno interpretirati računovodstvena izviješća i donositi poslovne odluke, odrediti uspješnost poslovanja, primijeniti osnove marketinga uključivo online, offline, PR, CRM, cross marketing, razumjeti sustav kamping organizacija, automobilskih organizacija i kartica u kamping turizmu, komunicirati na pravilan način s gostima, zaposlenicima, nadređenima i poslovnim partnerima, ispitati razinu očekivanja i zadovoljstva gostiju, identificirati osnovne aktivnosti ljudskih potencijala, primijeniti osnove animacije, te u konačnici kreirati doživljaj kampova, definirati radne procese kao i prava i obveze svih sudionika, uz brojna druga znanja i kompetencije.

Trajanje programa je 60 sati, polaznici dobivaju 10 ECTS bodova. Provodi se u suradnji s Kamping udruženjem Hrvatske koje nagrađuje najuspješnijeg polaznika vikend boravkom u mobilnoj kućici u kampu s pet zvjezdica.

Upisi traju do 31.1.2021. godine, cijena programa je 3.990 kuna + PDV, te će se sukladno uvjetima provoditi u hibridnoj varijanti.