fbpx
Turizam info

HoReCa Adria na Zagrebačkom velesajmu

Nakon devet godina održavanja u Opatiji, HoReCa Adria sajam seli se u Zagreb, na znatno veću lokaciju! Izlagači će tako dobiti priliku za još bolji nastup prema hotelijerima, ugostiteljima, te vlasnicima kuća za odmor koji ulažu u podizanje kvalitete svojih objekata.

Jubilarno deseto izdanje sajma HoReCa Adria održat će se od 24. do 26. listopada, na novoj lokaciji, u 5. paviljonu Zagrebačkog velesajma, i to na površini većoj od šest tisuća kvadratnih metara. Tijekom tri dana očekuje se dolazak velikog broja profesionalaca u turizmu iz Hrvatske i regije, spremnih na ulaganja i u potrazi za inovacijama koje će im pomoći da budu još uspješniji u nadolazećim sezonama.

HoReCa Adria tako postaje ne samo poslovni događaj, već i mjesto gdje se odvijaju prijateljski susreti te jedinstvena prilika za povezivanje vodećih dobavljača sa sadašnjim i budućim klijentima iz Hrvatske i regije.

Prijave za izlaganje su otvorene, a sve o raspoloživim izlagačakim prostorima i sajmu, možete pogeldati na službenoj stranici HoReCa Adria.