fbpx
Turizam info

Hotel Miramar u Opatiji s novim vlasnikom u novu sezonu

park hotela Miramar

Uoči početka nove turističke sezone, opatijski hotel Miramar koji ove godine bilježi 20 godina poslovanja dobio je novog vlasnika. Mađarski poduzetnik Lőrinc Mészáros preuzeo je hotel početkom ožujka, a svoje prve goste je primio već 3. ožujka.

Opatijski hotel Miramar u novu turističku sezonu ulazi u slavljeničkom ozračju 20. jubileja i s novim vlasnikom. Tvrtka Mészáros-Group mađarskog poduzetnika Lőrinca Mészárosa preuzela je hotel od 1. ožujka, a prve goste hotel je primio već 3. ožujka.

Hotel Miramar vodit će dobro uhodani menadžerski tim – glavna izvršna direktorica i stručnjakinja za razvoj turističkih destinacija, dr. Orsolya Szakály, i direktor hotela, Andreas Madejski koji već niz godina aktivno radi u upravi Miramara na održavanju kontinuiteta izvrsnosti i zadovoljstva.

Hotel Miramar
Izvršna direktorica dr. Orsolya Szakály i direktor Andreas Madejski

Hotel Miramar uz novog vlasnika nastavlja razvoj temeljen na naslijeđu svoga povijesnog identiteta. Novi vlasnik Lőrinc Mészáros hrvatskoj je javnosti poznat i po velikoj investiciji u Ičićima (Rivas Hotels & Resort) te izgradnji novog stadiona NK Osijeka. Osim navedenog, Lőrinc Mészáros je pokrenuo i niz infrastrukturnih projekata u Hrvatskoj.

Miramar je inače jedan od uspješnijih opatijskih hotela gdje je većina zaposlenika lokalno stanovništvo, a čak 80 posto gostiju se vraća već petnaestu ili čak dvadesetu godinu zaredom. Gosti ovdje u prosjeku provode četiri tjedna godišnje, dok u pred- i posezoni dio gostiju ovdje boravi i po tri mjeseca.