fbpx
Turizam info

Iz novog broja časopisa Turizam info: Čuvanje vina u restoranu

Želite da vino od kada stigne u vaš restoran dok ga ne poslužite na stolu bude adekvatno skladišteno, kako bi sve njegove karakteristike došle do izražaja? Jesenski broj časopisa Turizam info donosi veliki prilog o čuvanju vina, uz pregled 21 modela rashladnih vinskih vitrina!

Prilog o čuvanju vina donosi sve važne sitnice vezane za čuvanje vina:

  • Zašto je važno pravilno čuvati i odležavati vino kada stigne u vaš restoran?
  • Mala povijest odležavanja i čuvanja vina
  • Tipovi vinskih boca
  • Zašto je važan kvalitetan čep
  • Veliki pregled 21 modela vinskih vitrina, s karakteristikama i cijenama (modeli od 2 do 85 tisuća kuna)

Veliki prilog o čuvanju vina u restoranima čitajte u novom broju časopisa Turizam info!

NARUČI ČASOPIS