fbpx
Turizam info

Menadžment kamping resorta

U veljači ponovno starta program cjeloživotnog obrazovanja za kamping menadžere pri Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji

Program se održava sedmi put, usmjeren je na stjecanja dodatnih specijalističkih znanja, te se preporuča svima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu, ili usavršiti postojeća znanja, a traje od 27. veljače do 15. ožujka.

Prijave su otvorene do 20. veljače 2023. godine, a cijena programa ove godine iznosi 690,00€ (5.198,81 kn). U cijenu je uključen i vikend program terenske nastave u kampu Krk Premium Camping Resort (pet zvjezdica) koji će održati u travnju.

Polaznici stječu diplomu i 10 ECTS bodova, a Kamping udruženje Hrvatske dodatno nagrađuje najboljeg polaznika besplatnim vikendom u mobilnoj kućici.

Program se sastoji od devet cjelina, a predavanja održava 30+ vrhunskih predavača (eminentni profesori i stručnjaci iz prakse). Program će se odvijati online, putem MS Teamsa, svaki dan u jutarnjem terminu. 

Terenska nastava obuhvaća upoznavanje operativnog funkcioniranja kampa, posebnosti mobilnih kućica, posjet kampovima (4 i 5 zvjezdica) te upoznavanje polaznika s potrebnim uslugama za mega kampere.

Više informacija educamping.com