fbpx
Turizam info

Održan sajam HoReCa Adria u Opatiji

Sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor HoReCa Adria održan je prošlog tjedna i predstavio je više od 70 izlagača i preko 250 vodećih brendova opreme za turističke objekte.

Nakon izazovne turističke godine i sezone koja je za mnoge bila iznad očekivanja, u Opatiji se i ove godine po sedmi put održao HoReCa Adria, sajam posvećen opremanju turističkih objekata, koji je okupio vodeće dobavljače i partnere za turistički sektor.

Kroz tri dana održavanja sajma svi hotelijeri, restorateri i ugostitelji, vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor, imali su jedinstvenu priliku na jednome mjestu pronaći sve potrebno za opremanje svojih objekata, te uživo razgledati novitete koji stižu od vodećih europskih i svjetskih brendova.

Izlagački program je obuhvatio profesionalnu hotelsku i ugostiteljsku opremu, sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor.

Kako je bilo na sajmu, pogledajte u galeriji.