fbpx
Turizam info

Otvara se Istralandia

Aquapark Istralandia otvara svoja vrata u utorak 15.06.2021. (utorak ) u 10 sati ujutro, čime službeno započinje i nova sezona.

Podsjetimo, vodeni svijet Istralandie se prostire na vipe od 81 tisuću kvadrata, na kojima posjetitelji mogu uživati u 23 atrakcije, od čega više od 2 kilometara cijevi za spuštanje i 5,5 tisuća kvadrata vodene površine, a tu je i mnoštvo bazena, te najveći bazem za valove na Sredozemlju, atraktivni tobogani te mnoštvo adrenalinske zabave.

Kako navode iz Aquaparka, posjet Aquparku je prilagođen uvjetima prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pa tako vrijedi pravilo socijalne distance od 1,5 metara za sve zaposlenike i posjetitelje, dezinfekcija ruku za što je pripremljeno preko 20 punktova, ležaljke su također postavljene na udaljenosti od 1,5 metra, sanitarni čvorovi će se tijekom cijele sezone deinficirati i čistiti svakih sat vremena, a postavljene su i zaštitne pregrade u ugostiteljskim objektima i mjestima posluživanja, sve to kako bi se osigurao siguran boravak u Aquaparku.

Radno vrijeme Aquaparka Istralandia je svaki dan do 15.09.2021.od 10 do 18 sati, cijena dnevne ulaznice je 230 kuna.