fbpx
Turizam info

Potpuna dezinfekcija rublja uz generator ozona

Bijeli Svijet predstavio je novu inovaciju za praonice rublja. BW03 generator ozona za LG perilice rublja praktičan je uređaj koji se montira na postojeću perilicu i služi za efikasnu i sigurnu dezinfekciju.

Uklanja neugodne mirise, miris plijesni i dima, a prikladan je za obradu osjetljivog rublja, kao i onog koje se pere na nižim temperaturama. Uz to, znatno smanjuje tekuće troškove i potrošnju vode, a zbog manje količine kemikalija koje su potrebne za pranje, predstavlja ekološki održivije rješenje. Preporučuje se praonicama svih vrsta, dok će u turizmu svoju namjenu pronaći u velikim i malim hotelima, restoranima i samoposlužnim praonicama rublja u kampovima i marinama.

Jedna od prvih instalacija ovog uređaja odrađena je u rapskoj praonici Mirišljava Mande. Kako doznajemo, vlasnici su lako donijeli odluku za ulaganje u ozonator, prvenstveno zbog prilike za uštedu troškova, ali i mogućnosti dezinfekcije rublja na niskim temperaturama, što je korisno u uvjetima pandemije, a osim odjeće dezinficira se i bubanj.

Generator ozona BW03 postavlja se u 15 minuta i kompatibilan je sa svim LG profesionalnim perilicama rublja. bijelisvijet.hr