Turizam info

Pronađite idealan posao na danima karijera u Splitu

Dani karijera odličan su primjer kako praksa i obrazovni sustav mogu funkcionirati u savršenoj simbiozi, i tako studentima dati priliku da svoja prva poslovna iskustva steknu u vodećim kompanijama iz sektora hotelijerstva i turizma, sportskog menadžmenta i IT –a. Visoka škola Aspira ove godine je prvi put organizirala Dane karijere u Zagrebu 13. veljače, a sve se nastavlja u Splitu, gdje će se već tradicionalno održati 20. i 21. veljače

Ova manifestacija namijenjena je studentima svih godina i studijskih usmjerenja koji imaju priliku direktno se povezati s najboljim svjetskim kompanijama. Na Danu karijera sklapaju se nova poznanstva, dogovaraju buduće stručne prakse i stažiranja, treninzi, sezonski poslovi, ali i pronalaze budući poslovi. Ove godine predstavit će se više od 100 vodećih hotela, turističkih agencija, računalnih tvrtki, sportskih klubova i drugih organizacija. Mnogi su među njima globalni lideri u svojim područjima.

U sklopu Dana karijera dr.sc. Igor Miklušić s Instituta za društvena istraživanja Ivo Pilar u Zagrebu održat će predavanje na temu: „Izazovi poslova budućnosti“  u Splitu 20. i 21.02. s početkom 10:30h.

U navedeno predavanje koje će zasigurno potaknuti veliki interes kako naših studenata tako i javnosti, održat će se i niz panel diskusija na kojim će govoriti stručni ljudi iz privatnog sektora te predstavnici partnera Visoke škole Aspira koji će kroz zanimljive teme približiti studentima što je bitno i što se od njih očekuje u poslovnom svijetu.