fbpx
Turizam info

Rijeka Winter Pass

Riječka turistička zajednica predstavila je projekt Winter Pass, namijenjen svim posjetiteljima koji u gradu borave dva ili više noćenja do 31. ožujka 2022. 

Riječ je o zimskoj propusnici Riječke turističke kartice koja omogućava turistima da uključene atrakcije i sadržaje posjećuju potpuno besplatno, nakon što im, na zahtjev objekta u kojem su smješteni,  bude dostavljena putem elektroničke pošte.

Propusnica se sastoji od vouchera s QR kodom koji zamjenjuje ulaznice za uključene gradske znamenitosti. Posjetitelji na ulasku u odabranu atrakciju pokazuju QR kod te na taj način ostvaruju besplatan ulaz.

Winter Pass obuhvaća besplatan ulaz u sve lokacije Muzeja grada Rijeke, Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, stalni izložbeni postav Trsatskog kaštela, Peek & Poke Muzej djetinjstva i Muzej informatike, Astronomski centar Rijeka te Bazene Kantrida prema važećim radnim vremenima.

Winter Pass uvod je u projekt nove turističke kartice koja će turistima biti dostupna za kupovinu u ljetnoj sezoni. Turistička zajednica grada Rijeke ovu je promociju osmislila s osnovnim ciljem podizanja kvalitete i trajanja boravka u destinaciji te kao dodatni poticaj pružateljima usluga smještaja koji će Winter Pass moći pridružiti svojoj ponudi te tako gostu pružiti dodanu vrijednost prilikom boravka u Rijeci.