fbpx
Turizam info

Ryanair objavio zimski red letenja za Zagreb

Ryanair, jedan od vodećih niskotarifnih prijevoznika u Europi, najavio je letove iz Zagreba tijekom nadolazeće zimske sezone 2023/24. U usporedbi s prethodnom zimskom sezonom, zrakoplovna tvrtka planira povećati tjedne rotacije na šest ključnih ruta.

Povećanje broja letova u zimskom rasporedu Ryanaira iz Zagreba uključuje:

Malaga i Malta: Uvest će se dva dodatna tjedna leta, ukupno četiri za svaku destinaciju

Dublin: Dodatna usluga za Dublin povećat će ukupni broj letova na četiri leta tjedno

Basel, Beauvais i Göteborg: Na ovim se rutama povećavaju frekvencije leta na tri puta tjedno umjesto dosadašnja dva leta.

Lanzarote: Ovo je nova tjedna linija između Zagreba i Lanzarotea

Tijekom ove blagdanske sezone, Ryanair će osigurati dodatne letove na većini svojih ruta iz Zagreba kako bi udovoljio povećanoj potražnji. Međutim, važno je napomenuti i da će neke rute imati smanjenje letova u usporedbi s prethodnom zimskom sezonom. Ryanair tako više neće obavljati letove za Dortmund, Manchester, Sofiju i Podgoricu iz hrvatske prijestolnice, a smanjenje letova ima i Bergamo, koji će imati četiri leta tjedno umjesto prethodnih pet.

Zimska sezona 2023/24 započinje 29. listopada, a spomenimo još kako su i najvažnije detsinacije na koje Ryanair leti iz Zagreba London Stansted, Bergamo i Dublin. Također, iako je prethodno bilo najavljeno, Ryanair neće ove zime letjeti prema Zadru