fbpx
Turizam info

Valamar širi poslovanje u Austriji

Nadzorni odbor Valamar Riviere odobrio je dokapitalizaciju austrijske podružnice Valamar A GmbH s ciljem akvizicije hotela Marietta u Obertauernu, koji će time postati drugi hotel u Austriji pod upravljanjem Valamara. Kroz naredne dvije godine planiraju se daljnja ulaganja u Austriji koja uključuju investicije u podizanje kvalitete hotela Marietta i hotela Valamar Obertauern.

Hotel Marietta s četiri zvjezdice sa 120 ključeva danas je jedan od najvećih i najboljih hotela u poznatoj skijaškoj destinaciji Obertauern. Gostima pruža odličnu lokaciju na samom skijalištu u blizini svih sadržaja u destinaciji. Završetkom ove transakcije Valamar će u Austriji upravljati s dva hotela koji će tijekom zime zaposliti više od 130 Valamarovih djelatnika iz Hrvatske.

Ova akvizicija za Valamar predstavlja važan iskorak u daljnjoj internacionalizaciji poslovanja s ciljem širenja portfelja i upravljanja hotelsko-turističkim objektima u ponajboljim zimskim odmorišnim destinacijama Austrije i Italije. Dokapitalizacija austrijske podružnice Valamar A GmbH od strane g. Gustava Wurmboecka, koji je jedan od najvećih austrijskih dioničara Valamar Riviere, ima za cilj ubrzati daljnje širenje portfelja Valamar grupe, pri čemu akvizicija hotela Marietta predstavlja novi značajan korak na tom putu.    

Copyright Tourismusverband Obertauern