fbpx
Turizam info

Visoka škola Aspira održala virtualne Dane karijera

Danas su završili Dani karijera, tradicionalna manifestacija Visoke škole Aspira održana po šesti put, a ove godine po prvi puta u virtualnom okruženju

Ovogodišnji Dani karijera održali su se 29. i 30. travnja virtualnim putem putem platforme Microsoft Teams. Cilj ovih Dana karijera, kao i svakih dosadašnjih, je povezati studente s budućim poslodavcima te im i u doba pandemije olakšati izlazak na tržište rada. Studenti su tako imali priliku za individualni razgovor s Aspirinim partnerima poslodavcima koji su usko vezani uz područje izobrazbe studenata, a održano je i nekoliko okruglih stolova s najaktualnijim temama iz struke.

Četvrtak je bio posvećen studentima Računarstva i Sportskog menadžmenta, dok je današnji program bio kompletno namijenjen studentima Međunarodnog menadžmenta u turizmu i hotelijerstvu te Gastronomije. Tako se među ostalim održala i panel diskusija na temu “Budućnost turizma – kako se prilagoditi novim navikama putovanja” na kojoj su gostovali Edmondo Šuran (Agencija za ruralni razvoj Istre), Denis Ivošević (Turistička zajednica Istarske županije), Igor Nekić (Terme Sveti Martin), Hrvoje Veselko (Bluesun), uz moderatoricu Ivanu Kolar.

Više informacija o studijskim programima Visoke škole Aspira, kao i svim novostima i budućim manifestacijama saznajte putem www.aspira.hr.