Turizam info

Oglašavanje

Povežite svoj brand s ciljanom publikom djelatnika u turizmu.

U pripremi je zimski broj časopisa Turizam info. Za ovaj broj pripremamo još više dobrih tema, primjera projekata, tehnologija i trendova u opremanju, koje su namijenjene djelatnicima i poduzetnicima u turizmu. Uz tiskano izdanje i naše online kanale časopisa Turizam info Vaš brand će biti u fokusu njihovih budućih odluka – budite tu uz njih.

Turizam info 80 – zima 2019
Datum distribucije
: 3. prosinca

Rezervacija oglasnog prostora: 14. studenog

Profil čitatelja. 
Hotelijeri, vlasnici obiteljskog smještaja, ugostitelji, arhitekti, turističke agencije i zajednice koji su u stalnoj potrazi za načinima, savjetima i opremom uz koje će postati bolji.

↓  Profil čitatelja u brojkama  ↓

Graf profil čitatelja

Distribucija. Zimski broj će biti tiskan u nakladi od 6.000 primjeraka i distribuiran na više od 3.500 adresa. Dostupan je kroz pretplatu, prisutan na svim važnim eventima turističke industrije, a odnedavno se može pronaći i na svim prodajnim mjestima Tiska, TisakMedie i iNovina.

Print + online. Uz objavu u tiskanom izdanju, kao i na online kanalima – portalu, e-mail newsletteru i društvenim mrežama, oglašivači časopisa Turizam info imaju mogućnost vidljivosti na svim platformama.

Pridružite nam se u novom broju časopisa Turizam info i učinite ovo izdanje još boljim!

Više informacija o časopisu, čitateljima i temama možete pronaći u našem Media kitu (cjeniku oglašavanja)! Ispunite obrazac u nastavku i Media kit ćete automatski primiti na e-mail.

Vaše ime i prezime (obvezno)

Tvrtka

Vaš email (obvezno)

Vaš telefon ili mobitel (obvezno)

Vaš upit


Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju na sljedećim kontaktima:
Adriano Požarić adriano.pozaric@turizaminfo.hr 091 200 9001
Iva Sveško iva.svesko@turizaminfo.hr 051 718 350