fbpx
Turizam info

Beskontaktne armature – promišljeno rješenje za higijenu sanitarnih prostora

Geberit je predstavio nekoliko praktičnih rješenja za održavanje visokog stupnja higijene u javnim sanitarnim prostorima koji se ističu kvalitetom, jednostavnošću montaže i servisiranja, a posebno se ističu njihove beskontaktne armature

Prošla godina je u fokus stavila brojne stvari, među ostalima i važnost ispravnog i učestalog pranja ruku. U skladu s time je porasla i potražnja za proizvodima koji optimiziraju higijenu u hotelima, a jedno od takvih rješenja su beskontaktne armature za umivaonike s elektroničkim aktiviranjem Piave i Brenta švicarskog proizvođača Geberit.

Ugrađeni senzor detektira pokret korisnika i time aktivira protok vode, stoga nema potrebe dodirivati slavinu. Elektronika je premještena u funkcijsku kutiju koja se ugrađuje u zid ispod umivaonika zbog čega armature imaju elegantniji izgled i tanje su u usporedbi s armaturama s integriranom elektronikom.

Osim toga, bolje su zaštićene od oštećenja, a održavanje i servisiranje je lakše zbog lako dostupne funkcijske kutije. Armatura je viša u odnosu na druga rješenja, čime korisnik dobiva više prostora za pranje ruku, što u konačnici povećava stupanj higijene.

Dostupne su u zidnoj ili samostojećoj varijanti, a osim armatura, Geberit u ponudi ima i ostala rješenja za održavanje higijene u javnim toaletima, poput beskontaktnih tipki za aktiviranje ispiranja WC školjki i pisoara. geberit.hr