fbpx
Turizam info

Bezglutenski proizvodi za HoReCa sektor

Trendovi u prehrani se konstantno mijenjaju, no neki se pojave i ostanu trajni. Jedna od tih prehrana je ona bezglutenska koju primjenjuje i traži sve veći broj gostiju – iz zdravstvenih razloga ili samo kako bi smanjili konzumaciju glutena.

Kad je riječ o ponudi bezglutenskih proizvoda za HoReCa sektor, jedan od najznačajnijih brendova je Nutrifree, s ponudom prilagođenom upravo hotelskom doručku i ugostiteljskim objektima koji u svojoj ponudi nude sendviče i slastice.

Njihova linija bezglutenskih proizvoda obuhvaća narezani kruh, grickalice, tost, kroasane, kekse, cornflakes i müesli. Svi proizvodi dolaze u praktičnim pakiranjima koji zadržavaju okus te u količinama za jedan obrok. Ovo u prvom redu služi smanjenju otpada hrane, ali i izrazito važnoj (posebice za goste celijakičare) zaštiti od kontaminacije glutenskim proizvodima do koje može doći ako se glutenski i bezglutenski proizvodi drže zajedno.

Kompletan asortiman brenda Nutrifree u ponudi ima tvrtka Apricot, specijalist u ponudi proizvoda za hotelski doručak. apricot.hr