fbpx
Turizam info

Bjelin grupacija predstavila novi dizajn luksuznih hotelskih soba

Bjelin grupacija nedavno je predstavila cjelovitu viziju luksuznih soba za hotele visoke kategorije. Naglasak je na prirodnim materijalima profinjenih obrada i tekstura, poput hrasta koji je primarna sirovina Bjelin grupacije. Prezentacija obuhvaća dva interijera luksuznih soba, originalan namještaj te podne i zidne podloge, a pojedinačno su ih osmislili različiti autori – dizajn studio Neisako i dizajner Mladen Orešić.

Prednost Bjelin grupacije nalazi se u iskusnoj proizvodnji namještaja, različitih podnih obloga, vrata i furnira od masivnog drveta, iza čega stoje tvrtke Bjelin, Spin Valis, Bjelin Spačva i Bjelin Otok. Riječ je o moćnoj industrijskoj mreži povezanih u grupaciju Bjelin od strane vlasnika, švedske tvrtke Vällinge, inače svjetskog lidera u tehnologiji podova. Vällinge u svoje hrvatske tvrtke unosi dodatnu tehnološku inovaciju, ali ne samo kroz strojni park – već niz inovativnih patenata kojima usavršava proizvode.

Dizajn: Neisako / Dizajn soba povezuje hrast u sintezu s tekstilnim i akustičnim oblogama i kreira bogatu atmosferu ugode

Od Marije Jelčić-Markanović, brend menadžerice, saznajemo: “Dvije nove sobe dokaz su proizvodne snage Bjelin grupacije, koja kreće već od koncipiranja ideje, dizajna interijera do proizvodnje namještaja i svih drugih elemenata za opremanje interijera. Naš prijedlog luksuznih hotelskih soba odražava viziju rafiniranog luksuza, a potvrđuje se kvalitetom proizvodnje unutar same grupacije.

Dizajn: Mladen Orešić

Kao istinski ljubitelji drva prepoznajemo visoku kvalitetu, izdržljivost i ljepotu hrasta kojeg oplemenjujemo dizajniranim proizvodima i tehnološkom inovacijom. Posjedujemo tehnologiju najnovije generacije, dok se procesima proizvodnje gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.”

Više fotografija dva nova dizajna soba za luksuzne hotele pogledajte u galeriji!

Foto: Mladen Orešić / Studio Neisako / Bjelin Grupacija