fbpx
Turizam info

Hotel Boškinac otvorio vlastitu praonicu

Hotel Boškinac na Pagu je u suradnji sa tvrtkom Bijeli Svijet otvorio vlastitu in-house praonicu rublja, opremivši je Electrolux industrijskim perilicama i sušilicama.

Unutar ovog boutique hotela se nalazi i restoran s Michelinovom zvjezdicom, pa se pazi na svaki detalj i higijenu, a potreba za vlastitom praonicom je nastala iz želje da osiguraju fleksibilnost i neovisnost. Iako profesionalne praoničke usluge mogu napraviti dobar posao, instaliranjem praonice unutar objekta se smanjuju troškovi i gubitak vremena na transportu, a čisto rublje je stalno dostupno po potrebi restorana i hotela.

Bijeli Svijet je u suradnji s Boškincem proveo svoj program Bright & Clean kojim se napravila analiza praoničkih procesa, educiralo osoblje i definirale kontrolne točke praoničkih procesa, a u konačnici su dobili oznaku Bright spot kao dokaz objekta koji brine o čistoći rublja. Program je baziran na europskom sustavu kvalitete (EN 14065 RABC) uz sve preporuke zdravstvenih organizacija vezane uz Covid-19, a sve sa svrhom kako bi rizik prijenosa i širenja infekcije rubljem sveli  na minimum.

U ponudi tvrtke Bijeli Svijet se mogu izabrati praonički uređaji renomiranih svjetskih proizvođača, LG i Electrolux. bijelisvijet.hr