Turizam info

Hotelska kozmetika nadahnuta prošlošću

Ove godine na tržištu se pojavio novi kozmetički brend: Neva1918 – Hommage à la Beauté, a sljedeće godine će biti dostupan u verziji hotelske kozmetike

U posljednje vrijeme često govorimo o storytellingu u turizmu, pa je zadovoljstvo predstaviti novi proizvod za hotele koji kombinira zanimljivu priču hrvatskog industrijskog nasljeđa i turizma.

Tvrtka Magdis u suradnji s tvrtkom Majur hotelski servis odlučila je krenuti u inovativan projekt. On počiva na nekadašnjoj popularnosti i utjecaju koju su proizvodi zagrebačke tvornice kozmetike Rave uživali među modernim ženama u periodu nakon 1918. godine.

Naime, Rave je tada na tržište izbacila liniju Optoderma koja je bila nešto što se inače moglo naći u Londonu i Parizu. Bila je to vizionarska linija, daleko ispred svog vremena, koja je koristila tada popularne mirise jorgovana, ljubičice i nebeske ruže.

U čast toj tradiciji, nedavno je razvijena paleta proizvoda kozmetike inspirirana Optodermom kroz novi brend Neva1918. Obuhvaća proizvode za njegu tijela, a hotelijerima će biti zanimljiva informacija da će sljedeće godine biti dostupna i u obliku hotelske kozmetike. Sastojat će se od gela, šampona, losiona, regeneratora, sapuna i mirisnog ulja za tijelo, a u liniji će dodatno biti micelarna vodica, vodica za usta, gel za intimnu higijenu i stick za usne. majur-hs.hr