Turizam info

Hrvatski proizvod za dezinfekciju hotela

Visokoučinkoviti uređaji za dezinfekciju prostora često zahtjevaju posebne procedure u korištenju, ali FDS-40 mogu koristiti i vaši zaposlenici, bez potrebe za posebnom obukom

Ako tražite uređaj za visokoučinkovitu dezinfekciju prostora koji se jednostavno koristi, tako da dezinfekciju može obavljati i vaše osoblje, dobar izbor je uređaj Clinic FDS-40 (Fogging Disinfection System).

To je uređaj koji sredstvo za dezinfekciju raspršuje u obliku fine maglice. Duljina raspršivanja se može podesiti od 1 do 12 metara, za lakše čišćenje teže dostupnih pozicija i objekata s visokim stropovima. 

FDS-40 je pogodan za velike hotele, ali i restorane te apartmane i kampove

Koristi se u kombinaciji s univerzalnim dezinficijensom koji je posve siguran za dezinfekciju unutarnjih i vanjskih prostora, opreme, odjeće i zraka. Može se koristiti u prisutstvu ljudi, ne ostavlja tragove, ne isparava i nije opasan za okoliš.

Idealan je za veće hotele koji žele uštediti vremena na postupku čišćenja, a istovremeno osigurati potpune rezultate i sigurnost za gosta. FDS-40 je hrvatski proizvod, a distribuciju za HoReCa sektor ima tvrtka Majur hotelski servis. majur-hs.hr