fbpx
Turizam info

Imate problema s krađama na plaži? Inovativni sefovi za suncobrane mogu pomoći

Sunčana Strana iz Šibenika je osmislila proizvod kojim hoteli, vlasnici aquaparkova, beach barova i koncesionari plaža mogu otići korak dalje u osiguravanju sigurnosti vrijednosti gostiju, a time i njihovog ugodnog boravka na plaži

Riječ je o inovativnim sefovima koji se jednostavno montiraju na suncobrane, a gostima plaže omogućuju da u njima pohrane svoje dragocjenosti što eliminira eventualne krađe, koje ljeti znaju biti česta pojava.

Sefovi Sunčane Strane već su postali odabir brojnih objekata i plaža niz obale, a jedan od njih je i Rajska plaža na Loparu. Krađe su ovdje predstavljale veliki problem koji se nije uspio eliminirati niti postavljanjem nadzornih kamera. Međutim, kako otkriva Saša Škarić, direktor tvrtke koja upravlja Rajskom plažom, nakon jedne sezone “odrađene” sa sefovima situacija s krađama je gotovo u potpunosti minimizirana, a gosti su izrazito dobro prihvatili sefove kao dodatni sadržaj.

Sama instalacija je jednostavna jer su sefovi prikladni za razne promjere suncobrana. Gost nakon spremanja vrijednosti na sigurno u sef uzima ključ-narukvicu s kojom može u more, tako da je i postupak maksimalno olakšan, a sefovi se mogu koristiti i kao display za informiranje korisnika plaža. 

Više informacija dostupno je na ormaricizaplazu.com