fbpx
Turizam info

Margraf predstavio nove kolekcije mramornih ploča

Margraf, vodeći svjetski brend u obradi prirodnog mramora iz Chiampa blizu Vicenze, predstavio je Fluctus i Ipogeo – dvije nove kolekcije mramornih ploča koje će zadovoljiti potrebe objekata najviše kategorije

Fluctus kolekcija nadahnuta je valovima, te donosi četiri jedinstvene obrade koje vizualno stvaraju iluziju 3D teksture i ostavljaju snažan dojam u prostoru. Obloge dolaze u standardnim dimenzijama, odnosno 80 x 80 cm, u mat i poliranoj završnoj obradi koje pružaju zanimljiv vizualni efekt, prikazujući svu autentičnost mramora.

U Fluctus kolekciji postoje četiri različite teksture: Mediterraneo, Egeo, Ionio i Tirreno. Dostupna je u nijansama Crema Nuova, Grigio Carnico i ekskluzivni Fior di Pesco Carnico, za koji Margraf posjeduje jedini postojeći kamenolom na svijetu.

Linija Fluctus dolazi u četiri različite obrade

Osim Fluctus, Margraf je predstavio i Ipogeo, novu liniju napravljenu koristeći tradicionalnu tehniku obrade kamena uz novu generaciju robotske tehnologije, čime se dobila struktura s prirodnim uzorcima i širokim mramornim venama. Ove dvije kolekcije izašle su iz novog Margraf Inovacijskog Laboratorija, koji je upravo tu kako bi stvorio proizvode i komade koji će se približiti zahtjevima novih generacija kupaca.

Ipogeo karakteriziraju prirodni, fluidni uzorci širokih mramornih vena
Margraf je na tržištu prisutan više od jednog stoljeća. Od začetaka, kompanija je posvećena istraživanju i implementaciji novih tehnologija i suradnji s poznatim arhitektima. Margraf konstantno unapređuje proizvodnju kako bi smanjili utjecaj na okoliš, kroz upotrebu suvremenih tehnologija, uštedu energije i korištenje resursa isključivo iz obnovljivih izvora. margraf.it