fbpx
Turizam info

Najprodavanija punionica električnih vozila na svijetu

Ako planirate iskoristiti poticaje i investirati u punionicu električnih automobila, tvrtka Piraex u svojoj ponudi ima sve tipove punionica. Njihova punionica BusinessLine namijenjena je za sve kategorije turističkih objekata – od privatnih apartmana do velikih hotela i grupacija. 

Ovo je inače najprodavanija stanica na svijetu. Dostupna je s jednim ili dva konektora za vozila, ili opcijski s fiksnim kabelima tako da omogućava punjenje do dva vozila istovremeno. LED prsten omogućava jednostavnu indikaciju statusa punionice, a kako je riječ o „smart“ punionici, može se upravljati gotovo svim parametrima kako bi se osigurala maksimalna efikasnost te smanjili troškovi korištene snage i suvišnog utroška energije. 

Posjeduje sve komponente za opcijski sustav naplate, tako da povrat investicije može biti vrlo brz. Komunikacija sa serverom je putem 4G ili Wi-Fija, posjeduje integriran kWh metar i moguće ju je integrirati u postojeće Building Management Sisteme, tzv. BMS, a njome se upravlja putem aplikacije ili softvera. 

BusinessLine je u potpunosti trajna i izdržljiva, otporna na vandalizam, nezapaljiva, boja ne blijedi. Može se personalizirati bojama ili logotipom brenda.

Cijena ovisi o broju priključaka, snazi i opremi, kreće se u rasponu od 11 do 26 tisuća kuna, a punionica dolazi uz garanciju od tri godine. Možda i najbitnija za mnoge objekte je informacija da se u slučaju porasta interesa gostiju i korisnika osigurava i jednostavno dodavanje novih punionica uz minimalne troškove. epunjaci.hr