fbpx
Turizam info

Nova MoBar serija by Dometic – ultimativna outdoor mobilna stanica za pića

Dometic je predstavio MoBar, novu mobilnu outdoor stanicu za držanje pića zamišljenu za vile i kuće za odmor, kao atraktivan vanjski šank koji gosti objekta mogu samostalno prevesti na terasu ili uz bazen i pritom uživati u dobro ohlađenim pićima

MoBar dolazi u tri varijante, od kojih je najveći, Dometic MoBar 550, rješenje i za manje evente zahvaljujući svojoj opremi. Ovaj model odlikuju podesive temperaturne postavke i dvozonsko hlađenje, kao i velik kapacitet za pohranu boca – ugrađeni hladnjak može zaprimiti čak 39 boca, a dodatne 22 boce moguće je držati u velikoj posudi za led koja se nalazi na vrhu.

Dizajn MoBar-a je nastao u konzultaciji s barmenima. Tako je svaki element pažljivo osmišljen za maksimalnu funkcionalnost – ugrađene su izdržljive hrastove daske za rezanje, metalne ladice za lakši pristup pićima i sastojcima koktela, a tu je i radni prostor za miješanje i posluživanje (koji se može i produžiti). Međutim, unatoč robusnim materijalima od kojih je napravljen (konstrukcija od nehrđajućeg čelika i heavy duty kotači) i usmjerenost funkcionalnosti, nije zanemaren niti vizualni dio koji naglašavaju drveni detalji i ugrađena rasvjeta u hladnjaku.

Birati se može i između dvije manje varijante. MoBar 300 s ugrađenim hladnjakom, posudom za led i policama za dodatne boce predstavlja “mid-size” model ove serije, a onaj najkompaktniji, MoBar 50 dolazi s ugrađenom posudom za led i policama.

MoBar (kao i ostale Dometic proizvode) za naše tržište zastupa Saniteh iz Zagreba. saniteh.hr